Project Engineer Werktuigbouwkunde, omg West-Brabant Job

Posted on 5d agoTrinamics Logo

Trinamics

5.0(1reviews)
View Company Website

Summary of Project Engineer Werktuigbouwkunde, omg West-Brabant job

Sponsored links

Opdrachtgever Deze organisatie ontwerpt en maakt systemen voor voornamelijk de maritieme en olie & gasindustrie. Hun systemen worden wereldwijd afgezet en zijn voornamelijk specials.

Na verkoop wordt de opdracht overgedragen aan de projectleiding en door de grote vraag is de druk op de afdeling toegenomen.

Het betreft een kleine organisatie met een goed kwalitatief eigen product wat steeds bekender wordt in de markt. Omdat het een projectorganisatie betreft is het vaak rennen en stilstaan, alhoewel het vaker rennen’ is dan stilstaan.

Door de kleinschaligheid heeft dit ook gevolgen voor de diversiteit aan activiteiten per functie. Voor iedereen geldt dat het werk afwisselend is en dat het werk vooral samen moet gebeuren.

Delegeren van taken is doorgaans geen optie. Functie omschrijving Als Project Engineer werk je aan uiteenlopende projecten.

Jouw takenpakket is veelzijdig en vindt voornamelijk plaats op de standplaats. Je hebt klantcontact, zowel met de eindklant als met de leveranciers en stemt met de assemblage de werkzaamheden af.

Ook werk je documentatie uit, zowel op kwaliteitsgebied als op het gebied van ontwerp en check je of alles voldoet aan de (internationale) normen, ATEX, DNV, etc.

Tevens ben je betrokken bij klantafnames, die de klant komt doen of die je zelf uitvoert bij leveranciers. Per individu zullen de daadwerkelijke activiteiten afgestemd worden.

 • Dit kan variëren, maar is in grote lijnen overeenkomstig met de volgende werkzaamheden : Selecteren van modules / apparaten;
 • Doornemen van de (Engelstalige) specificaties van de klant; Projectteam overleg. Doorgaans werken er 3 engineers aan 1 opdracht;
 • Uittekenen van het (Skid)systeem in Solidworks; Documentbeheer en checken van systeem / ontwerp geldende normeringen. Functie eisen Technische opleiding op MBO / HBO niveau richting Werktuigbouwkunde, Autotechniek, Mechanische of Procestechniek of vergelijkbaar;
 • Bij voorkeur ervaring in de olie & gasindustrie of ervaring ATEX norm; Kennis van Solidworks of een vergelijkbaar teken programma;
 • Beheersing van Engelse taal; Flexibel werktijden en locatie deadlines; Integer geheimhouding projecten; Woonachtig binnen 50 kilometer van Roosendaal;
 • In bezit van eigen vervoer. Arbeidsvoorwaarden Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers?

  Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

  Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies Interesse? Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen?

  Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar of bel naar 076-5487373

  Trinamics

  company review

  Culture And Values:

  5.0
  Senior Leadership:

  5.0
  Compensation And Benefits:

  5.0
  Career Opportunities:

  5.0
  WorkLife Balance:

  5.0
  Overall Rating:

  5.0  based on 1 reviews
  Company review

  *Trinamics company review such as PRO, CONS and Rating are from Glassdoor.com, please read our Terms of Use.

  Share job to friend or email:

  This job posted on 5d ago by Trinamics company. Easy Apply Project Engineer Werktuigbouwkunde Omg West Brabant job in Breda, AN. Don't miss this good opportunity ! Free for apply!

  Quick Apply this job

  By clicking the quick apply button above you will be redirected to company posting, you are agreeing to the Terms of Use.

  About Trinamics Company

  • Vacancy Location: Breda, AN
  • Vacancy job: Project Engineer Werktuigbouwkunde, omg West-Brabant
  • Rate: negotiable
  Apply with Linkedin

  By clicking the quick apply button above you will be redirected to company posting, you are agreeing to the Terms of Use.